top of page

van Denken naar Doen

Samen voor Groei

About

Over Mijzelf & Kunstzinning Dynamisch Coachen

GENIETEND WERKEN AAN JEZELF.

Loop je met een vraag? Weet je even niet hoe je verder wilt? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen? Met wat voor vraag je ook loopt, als je daar eens op een andere manier aan wilt werken kan ik je misschien wel helpen.

Ik heb de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach gevolgd bij “De kleine Tiki” in Breda. Een superleuke opleiding. Ik heb ervan genoten en krijg er nog steeds energie van als ik lees wat ik daar allemaal doorgewerkt heb.

Ik werk op een kunstzinnige manier aan de vraag van de mensen die bij mij aankloppen. Of eigenlijk doen ze het zelf en kijk ik vanaf de zijlijn mee. Dit kunstzinnig werken kan bijvoorbeeld bestaan uit schilderen, tekenen, boetseren, bewegen, collages maken of muziek. Maar net wat jou het meeste aanspreekt. En je hoeft echt niet heel kunstzinnig of creatief te zijn. Wat je ook maakt of doet, het is altijd goed!

Door kunstzinnig bezig te zijn raak je uit je ‘denken’ en kom je in je ‘doen’. Ik raad mensen dan ook altijd aan om gewoon hun impulsen te volgen en op zichzelf te vertrouwen. Als we vervolgens het gemaakte werk bespreken kom je tot inzichten die je van tevoren misschien nog niet had. Maar het is geheel aan jou hoever je hiermee wilt gaan. Jij bepaalt je doel en ik loop een stukje met je mee richting dat doel.

Als kunstzinnig dynamisch coach bied ik niet alleen één-op-één begeleiding aan maar werk ik ook regelmatig met groepjes van twee, drie of vier personen. Zo verzorg ik diverse workshops. Op aanvraag, maar ook op intekening. Op locatie is ook mogelijk. Is je interesse gewekt en wil je ervoor gaan? Laat het mij weten, dan gaan we samen aan de slag. Jij op het pad en ik aan de zijlijn.” Alles gebeurt op gepaste afstand. 

Wil je een cadeaubon voor een workshop schenken aan iemand? Dat kan ook.

Voor data en prijzen zie mijn laatste nieuwsbrief.

Contact
bottom of page